Az alvászavar mára  hatalmas problémává vált, hiszen a népesség fele szenved tőle,  azonban sajnos csak nagyon kevesen ismerik fel a problémát, és foglalkoznak a kezelésével.Ez egy komoly egészségügyi probléma , ami nem csal felnőtteket érint , hanem gyerekeknél is igen gyakori.

Hátterében  szociológia, és élettani okok állhatnak. Jó hír hogy az alvászavar gyógyítható betegség és nem szükséges hozzá méregdrága kezelésekre járni. Azonban az alvás hiányával vagy minőségével kapcsolatos probléma súlyos egészségügyi következményekkel is járhat! Ezért mindenképpen érdemes időben elkezdeni a gyógyteák fogyasztását, mivel már napokon belül érezhető változást fog életünkben eredményezni.

Egyes kutatások szerint a magyarok fele szenvedett már az alvászavar kellemetlen tüneteivel, de sokan abba a hibába esnek hogy nem vesznek róla tudomást, vagy nem foglalkoznak ezzel a betegséggel. A régi öregeknek bár nem volt ilyen stresszes élete mint nekünk, mégis tudták alvásproblémáikat természetes módon kezelni. A mai világban teljesen természetes dolog , hogy mindenre gyógyszert kapkodunk, viszont a gyógyszereknek vannak mellékhatásai, és a májnak sem tesz jót.

Az alvás nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, ezért nagyon fontos a minőségi alvás.

Szép álmokat teakeverék, egy alvászavarra készített tea, ami a régi ősi népgyógyászat szerinti segít a nyugodt alvás biztosításában. Lefekvés előtt fogyasszunk ebből a teakeverékből, a nyugodt, minőségi alvás érdékében.

Ezen teakeverék nem tartalmaz tartósítószert, eredeti Bükki gyűjtésből származik. Régi bevállt módszer, amit őseink rendszeresen alkalmaztak.

A terméket itt tudja megtekinteni webáruházunkban! Katt ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.